top of page
Amaury Marescaux &  Pierre-Alexandre Billiet

Foodservice

Foodservice verwijst naar eten en drinken dat buitenshuis wordt geconsumeerd. Het omvat een breed scala aan gelegenheden zoals restaurants, cafés, bedrijfskantines, ziekenhuizen, gemakswinkels en vrijetijdslocaties.

 

Food & Beverages connect people. 

We connect Food & Beverages.

Wij geloven in de kracht van verbinding tussen merken, mensen, data, inzichten en markten. In een sector die constant beweegt, creëren wij helderheid, richting en kansen.

De unieke Gondola-aanpak

 

Gondola is een vaste waarde in de Belgische FMCG- en foodretailsector.

Onze leden ervaren de meerwaarde van een sterk netwerk, relevante kennis en gerichte ondersteuning, alles wat je nodig hebt om je carrière en je business een boost te geven.

 

Wij zijn de enige speler met een allesomvattend aanbod binnen één lidmaatschap.

 

Van actualiteit tot opleidingen, van congressen tot exclusieve netwerkevents, van webinars tot diepgaande data-analyses en consulting op maat. Alles wat je nodig hebt om te groeien, op één plek.

Gondola Foodservice cube data model

Met GFS CUBE zetten we een primeur neer in België: een uniek datamodel dat financiële, transactionele en gedragsgegevens samenbrengt. Zo krijg jij eindelijk het volledige beeld van de markt én de tools om er strategisch op in te spelen.

 

Bij Gondola Foodservice combineren we scherpe inzichten, frisse perspectieven en waardevolle connecties. Via data, media, events, opleidingen en advies zorgen we ervoor dat jij groeikansen niet alleen ziet, maar ze ook écht benut.

Gondola Foodservice back

Onze missie? 

De Belgische foodservicesector versterken met een datagedreven aanpak die verder gaat dan cijfers alleen. Dit doen we dankzij ons unieke datamodel dat financiële, transactionele en gedragsgegevens combineert, en zo scherpe inzichten biedt en nieuwe kansen voor de sector blootlegt.

Contacteer ons

bottom of page